De maand mei is aangebroken! We hebben een turbulente tijd achter de rug op diverse fronten. Inclusief financieel gebied. Wellicht heb jij wat minder kunnen besparen als normaal en heb je wat meer geld in de boodschappen moeten steken. Hoe dan ook, dit is de maand waar de zon weer gaat schijnen.

En wist je dat je met het gebruik van de zon ook op een aantal dingen kunt besparen? Zoals de energiekosten bijvoorbeeld. Ik vertel je er meer over en geef een aantal handige tips waar je deze maand op kunt besparen.

DROOG DE WAS BUITEN
De maand mei staat bekend als een maand met zachte temperaturen. Ideaal weer om je was buiten te laten drogen i.p.v. de droger te gebruiken. Als je een slimme meter hebt zul je duidelijk een verschil op het maandoverzicht zien!

NEEM DE WASPROGRAMMA’S ONDER DE LOEP
Veel mensen wassen vaak heet. Dit is in sommige gevallen helemaal niet nodig! Ik begrijp dat je ondergoed en beddengoed altijd op 60 graden wast, dat is ook aan te bevelen. Maar de rest kan best koud gewassen worden. Ook handdoeken kun je de ene keer koud wassen en de andere keer heet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *