Helaas leven we nu in een tijdperk waar we elkaar minder vaak, of misschien wel helemaal niet meer zien. De 1,5 meter samenleving is een feit, en een prachtige toevoeging voor ‘uitdrukking van het jaar’. Evenementen en feestdagen gaan niet door. Ook moederdag zal met een aantal aanpassingen ‘gevierd’ worden.

Juist nu is het belangrijk om de mensen om jou heen, waaronder jouw moeder, te laten weten dat je aan ze denkt. Dat kan met lieve woorden, maar ook met een paar leuke cadeaus of activiteiten. Aangepast op de huidige omstandigheden én met budget in het achterhoofd!

CADEAUS PER POST STUREN

E-commerce speelt handig in op de huidige omstandigheden. Mensen bestellen nu meer online omdat de winkels dicht zijn. Je kunt ook een leuk cadeau bij je moeder afleveren. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn! Wie goed zoekt, kan fijne deals vinden. Waaronder de ‘groene kneusjes’ box van Plantje.nl. Volgens de reviews op Facebook zijn de ontvangen plantjes (een aantal mensen ontving 13 stuks) helemaal niet zo kneus en is het een mooie aanvulling óf starterspakket voor een urban jungle in huis. Ik heb mijn box besteld en na ontvangst plaats ik een review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *